Uutiset

Profiilin näkyvyys

26.03.2012 12:07

Profiilin näkymiseen liittyvät asetukset on siirretty Asetukset -> Näkyvyys välilehdelle. Voit valita onko profiilisi mukana seuranhaussa ja saatko tietää kuka on käynyt katsomassa profiiliasi. Voit valita tarkkaan mitä profiileja näet heidän seksuaalisen suuntautumisensa ja sukupuolensa mukaan.

Huomaa että asetukset toimivat molemmin päin. Itse näet vain sellaisia profiileja jotka näkevät sinun profiilisi. Esim jos estät profiilisi näkymisen esimerkiksi bi-naisille, et itsekään näe bi-naisten profiileja. Esim jos valitset että haluat nähdä bi-miesten profiileja voit nähdä vain ne bi-miesten profiilit jotka ovat valinneet voivansa nähdä profiilit joilla on sama sukupuoli ja suuntautuneisuus kuin sinulla.

Viestintärajoituksia massaviesteille

04.11.2011 16:20

Uusi massaviestien esto on otettu käyttöön. Yksi profiili voi ALOITTAA vuorokauden aikana uusia keskusteluketjuja max 5 kpl. Rajoitus EI KOSKE viestittämistä sellaisten kanssa joiden kanssa olet jo viestittänyt, vaan ainoastaan UUSIEN kontaktien kanssa viestittämisen ALOITTAMISTA. Rajoitus EI koske uuteen viestiin vastaamista. Saman profiilin kanssa kirjoiteltujen viestien määrää EI rajoiteta.

Syynä on jotkut yli-innokaat profiilit mutta lähinnä roskapostittajat jotka pyrkivät luomaan feikki-profiilin ja lähettämään monelle mainosviestin. Tällä muutoksella pystymme karsimaan seuranhakuun kuulumatonta viestintää ja rauhoittamaan viestinnän koskettamaan vain todellista asiaa.

Ylläpidolla on mahdollisuus poistaa tuo rajoitus luotetuksi todetuilta profiileilta. Laita viestiä Ylläpidon profiiliin jos haluat rajoituksen pois itseltäsi. Toisaalta tuntuu siltä ettei kenenkään oikeasti tarvitse aloittaa yli viiden uuden kontaktin kanssa keskustelua vuorokauden sisällä...

Romanssi.fi roskapostin suodatus

02.11.2011 20:53

Romanssi.fi sivustolla on roskapostin suodatus joka torjuu ja poistaa roskapostittajia. Välillä järjestelmän läpi pääsee profiili joka on roskapostittaja. Ne kuitenkin poistetaan ja heidän lähettämät viestit hävitetään. Joskus sähköposti-ilmoitus uudesta saapuneesta viestistä on ehtinyt lähteä ennen roskapostittajan poistoa. Silloin saat ilmoituksen sapuneesta viestistä jota ei enää ole.

Tarkemmat tiedot löytyy sivun alareunasta linkin Usein kysyttyä takaa väliotsikko "Sain ilmoituksen sähköpostiini uudesta viestistä, mutten löydä sitä!"

ESTÄ ja ILMIANNA toiminnot

30.10.2011 12:00

Katsoessasi jonkun profiilin PROFIILI sivua näet oikealla ylhäällä ESTÄ napin jossa on kielletyn ajosuunnan pieni kuvake. Sillä voit estää kyseistä profiilia enää viestittämästä sinulle tai näkemästä sinun profiiliasi. Ainoa mitä estetty profiili näkee on profiilisi nimimerkki, mutta ei kuvaa tai mitään tietoja. Laittettuasi jonkun ESTÄ -listalle et myöskään sinä näe hänen profiilistaan kuin nimimerkin. Sinä voit myöhemmin poistaa tuon eston koska olet sen laittanut. Estetty ei luonnollisesti voi poistaa toisen laittamaa estoa.

Hieman alempana on ILMIANNA linkki jonka edessä on pienessä punaisessa kolmiossa huutomerkki. Tätä on suositeltua käyttää jos näet että jossain profiilissa on asiatonta sisältöä. Painettuasi ILMIANNA linkkiä ylläpito tutkii kyseisen profiilin. Voit vapaaehtoisesti kirjoittaa lisäinfoa asiasta ilmiannon jälkeen. Asiattomat profiilit saadaan kuriin pääasiassa ilmiannoilla, joten älä arastele sellaisen tekemistä jos on tarve.

Viestijärjestelmässä on myös mahdollisuus ilmiantoon. Kun klikkaat uusimpien viestien lyhennetyssä näkymässä SIIRRY KESKUSTELUUN linkkiä näet koko viestiketjun kyseisen profiili kanssa. Jokaisen viestin oikeassa yläreunassa on tähti josta sen voi merkitä tärkeäksi ja kolmio jota klikkaamalla aukeaa kaksi vaihtoehtoa: POISTA ja ILMIANNA (vain saapuneiden kohdalla). Poistaminen on tarkoitettu viesteille joita et halua säilyttää. ILMIANNA lähettää viestin ylläpidolle joka tutkii oliko se asiaton ja ryhtyy toimenpiteisiin.

Yksityiskuvat

18.10.2011 18:22

Voit merkitä kuvan yksityiseksi sivulta, josta lisäät ja poistat kuvia (PROFIILI -> KUVAT). Yksityiset kuvat näkyvät vain niille profiileille, joille olet antanut luvan katsoa yksityisiä kuviasi. Lue lisää alareunan OHJEET linkin takaa.

Kadonneet uudet viestit

18.10.2011 18:21

Jos saat sähköpostilla tiedotteen että käyttäjätunnuksesi on saanut uusia viestejä mutta et heti löydä niitä VIESTIT päälinkin takaa tarkista myös VIESTIT -> KAIKKI siltä varalta että uusi viesti ei ole "uudet" vaan "kaikki" välilehden alla.

Jos et sieltäkään löydä viestiä josta sait tiedotteen oli viestin lähettäjä roskapostittaja joka jäi kiinni. Hänet ja hänen lähettämät viestit on poistettu, mutta tiedote uusista viesteistä on ehtinyt lähteä ennen kiinnijäämistä.

Kuka on vieraillut profiilissasi?

13.10.2011 14:55

Linkistä: PROFIILI -> VIIMEKSI VIERAILLEET näet kuka on vieraillut profiilissasi viimeisen vuorokauden aikana jos omissa asetuksissasi ASETUKSET -> NÄKYVYYS on valittuna: "Kun vierailen muiden profiileissa -> He saavat tietää siitä".

Huomaa että vierailujen näkyminen toimii molemmin päin. Jos haluat itse saada tiedon muiden vierailuista, on sinun annettava muille tieto omista vierailuistasi.