Vinkkejä, neuvoja ja ohjeita seuranhakuun

Miten teen hyvän seuranhakuprofiilin?

Erittäin harva vastaa vähäsanaiseen tai kuvattomaan treffi-ilmoitukseen. Lue vinkit alta huolella

  1. Täytä jokainen kohta profiilista ja lisätiedoista. Kirjoita vapaasana kohtiin perusteellisesti itsestäsi ja odotuksistasi. Toiset jäsenet eivät osaa päätellä parista lauseesta millainen olet, mitä etsit ja kannattaako ottaa yhteyttä.
  2. Hyvin täytettyihin profiileihin tulee huomattavasti enemmän SOPIVIA yhteydenottoja. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja odotuksistasi sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on herättää OIKEAN ihmisen kiinnostus.
  3. Lataa itsestäsi useita kuvia - mielellään positiivisia ja hyväntuulisia. Meitä jokaista varten on joku, mutta hän ei löydä sinua jos piiloudut.
  4. Ota itse yhteyttä ja ole aktiivinen. Onni tulee sen luokse joka etsii. Jos jäät vain odottamaan yhteydenottoja voi olla että joku aktiivisempi ehtii ennen sinua. Ota yhteyttä yhteen uuteen jäseneen joka päivä.
  5. Kirjaudu sisälle säännöllisesti - useat etsivät profiileja sen mukaan kuka on ollut viimeksi kirjautuneena.
  6. Vastaa kaikille jotka ovat sinua lähestyneet. Lähetä niille jotka eivät herättäneet kiinnostustasi lyhyt viesti ja kerro asia kohteliaasti. Jos saat joskus epäasiallisia yhteydenottoja käytä ESTÄ nappia ja/tai ilmianna asiaton viesti ylläpidolle.
  7. Viestittäminen on romanssi.fi sivustolla ilmaista rajattomasti - käytä sitä hyödyksesi. Selvitä vähänkin kiinnostavista jäsenistä mikä teille on yhteistä. Moni asia ei selviä ensisilmäyksellä.
  8. Ole pitkäjänteinen. Oikea elämänkumppani ei löydy kuin apteekin hyllyltä vaan vaatii etsimistä.