Tietosuoja: Romanssi.fi ilmainen treffipalvelu

Ylläpito ei kerää henkilötietoja eikä ylläpidä henkilörekisteriä. Treffipalveluun rekisteröidyttäessä ei kysytä nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa eikä sosiaaliturvatunnusta. Rekisteröityäksesi sinun tarvitsee antaa vain yleisiä seuranhakuun liittyviä tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, salasanasi ja suurinpiirteinen sijaintisi kartalla.

Romanssi.fi-palveluun rekisteröinti on mahdollista tehdä myös anonyymillä sähköpostiosoitteella. Rekisteröityessä ei tarvitse antaa henkilötietojaan. Ylläpito toivoo, ettei kukaan deittisivuston käyttäjä anna henkilötietojaan toisille käyttäjille.

Käyttäjä voi itse poistaa profiilinsa tai jos tarvitsee apua voi pyytää ylläpitoa tekemään sen.

Ylläpito poistaa profiilit joiden näkyvään ilmoitustekstiin on kirjoitettu henkilötietoja kuten puhelinnumero, sähköpostosoite tms. Tutustu ihmisiin ensin anonyymein yksityisviestein ja vasta harkinnan jälkeen anna muita yhteystietojasi yksityisviestissä.

Ylläpito noudattaa Suomen tietosuojalainsäädännön säännöksiä henkilötietoja käsitellessään. Käyttäjien antamia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa muuten kuin lain määräyksestä.