Säännöt: romanssi.fi ilmainen deittipalvelu

  1. Ylläpito tarkistaa kaikki uudet profiilit ja sulkee sääntöjen vastaiset, lue tarkkaan:
  2. Romanssi.fi deittipalvelu on tarkoitettu VAIN ei-varatuille pääasiassa PARISUHTEEN etsimiseen. Muussa tarkoituksessa tehdyt profiilit suljetaan. Sivustolla on K18-ikäraja.
  3. Jos profiilin teksti ei ole asialliseen seuranhakuun tähtäävä tai siinä on paljon turhia täytemerkkejä se suljetaan. Profiilissa tulee olla hyvää ja kohteliasta kielenkäyttöä. Profiili ei saa sisältää yleisen käsityksen mukaan loukkaavaa materiaalia. Provosoiva, alastomuutta sisältävä tai voimakkaasti seksuaalisviritteinen profiili tai kuva poistetaan.
  4. Profiiliin ei saa ladata kuvia, joiden KOHDE ei liity käyttäjään. Tunnistettavia kasvokuvia ei ole pakko laittaa, mutta sinun on jotenkin oltava ainakin profiilikuvassasi ja muidenkin kuvien on selvästi liityttävä persoonaasi.
  5. Jos profiili ilmiannetaan toistuvasti näiden sääntöjen vastaisesta tai muuten loukkaavasta viestittelystä se suljetaan.
  6. Älä kirjoita puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi profiiliisi. Sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt, ei näy muille. Tiedot, jotka kirjoitat profiiliisi näkyvät muille rekisteröityneille käyttäjille, joiden sukupuoli ja suuntautuneisuus sopii yhteen sinun kanssasi.
  7. Viestittäminen tapahtuu ilmaiseksi ja anonyymisti yksityisviestein. Yhteystietosi eivät paljastu ellet itse kirjoita niitä viestiisi. Tämä on suositeltavaa vasta, kun olette tutustuneet tarpeeksi hyvin.
  8. Käyttäjien yhteystietoja luovutetaan vain viranomaisille ja ainoastaan oikeuden päätöksellä.
  9. Häiriköinnistä seuraa profiilin lukitseminen tai poistaminen. Romanssi.fi deitti ei siedä rivoja, loukkaavia tai hyvän käytöstavan vastaisia profiileja.

PS: Ylläpito ottaa mielellään myös sääntöjen sisältöä koskevaa palautetta vastaan...